STANDARDUL DE AUR ÎN VITAMINE, DE PESTE 75 DE ANI

Image
Conținut

În 1947 lumea trecea printr-o schimbare...nu tocmai pozitivă. Alimentele erau supuse unui grad crescut de procesare și congelare. Știința alimentară lua locul alimentelor adevărate iar comoditatea înlocuia nutriția. Practicile agricole, timpii mari de livrare, procesarea, congelarea și maturarea, contribuiau la diminuarea nutrienților din alimente.

Știam că trebuie să existe o altă cale.

Totul a început cu doi farmaciști (Nat Colby & Mike Goldfarb) și un doctor în medicină holistică (Dr. Carl Zoll), care își doreau să îmbunătățească sănătatea oamenilor prin dezvoltarea de suplimente sigure, eficiente, bazate pe ingrediente din surse naturale.

Ei erau de părere că suplimentele disponibile la acea vreme nu asigurau aportul necesar de nutrienți, erau deseori dificil de asimilat sau aveau efecte secundare mai grave decât condițiile pe care erau menite să le trateze.

Așadar, Colby, Goldfarb și Zoll au decis să își combine cunoștințele pentru a crea un suplimnet care oferea nutrienții esențiali într-o formulă ușor de asimilat de către organism.

Solgar® a luat ființă din acest scop simplu.

Primul nostru supliment (Naturvite) a fost o multivitamină cu o combinație esențială de 30 de vitamine, minerale și aminoacizi, într-o bază de pătrunjel și legume – în locul agenților anorganici uzuali de încărcare. Formula a fost ambalată într-un flacon de sticlă de culoarea ambrei, pentru a-i proteja prospețimea, și mai apoi a fost sigilată cu un capac auriu.

Sună cunoscut?

Așa a luat naștere standardul de aur în vitamine. Pe parcursul următorilor 75 de ani, un supliment a dat naștere la mai mult de 300 produse și ceea ce a început în Statele Unite, s-a extins în peste 60 de țări de pe glob.

Cu fiecare an ce trece, învățăm cum să deservim mai bine consumatorii noștri, oferindu-le suplimente de calitate ce răspund fiecărei nevoi specifice – de la somn, la energie, la suport imunitar.

Portofoliul nostru a crescut pentru a reflecta diversitatea nevoilor consumatorilor noștri, oferind vitamine cu formule vegane, fără gluten, fără lactate, kosher și halal.

Multe lucruri s-au schimbat pe parcursul ultimilor 75 de ani însă devotamentul nostru pentru furnizarea suplimentelor de calitate nu a fost afectat.

Acum mai mult ca niciodată, știm că nu există scurtături către calitate. Înțelegem pe deplin importanța de a îmbina ingredientele de calitate oferite de natură, cu formule susținute științific. Considerăm că este crucial să producem suplimentele noastre în cantități restrânse și să efectuăm teste exhaustive. Lumea este un loc diferit acum în comparație cu 75 de ani în urmă – cu schimbări binevenite dar și neplăcute – dar atunci când contemplăm la ultimii 75 de ani, noi cei de la Solgar® nu putem decât să simțim recunoștință și mândrie.

Indiferent că sticluțele noastre de culoarea ambrei s-au regăsit în dulăpiorul tău de-a lungul anilor sau că abia acum ai descoperit standardul de aur, îți mulțumim pentru sprijinul oferit în promovarea suplimentelor de cea mai înaltă calitate oamenilor de pretutindeni.

Munca noastră abia a început.

Echipa de la Solgar®

Share this article: